About the SoFA Romania category

SoFA România - sociocrație în limba română


SoFA România - sociocrație în limba română


SoFA România (sociocrație în limba română) este un cerc de voluntari care face parte din Sociocracy For All (SoFA), o organizație nonprofit care operează la nivel global și este înregistrată în Massachusetts, SUA.


Misiunea noastră este de a promova sociocrația în limba română pentru românii de pretutindeni, oriunde s-ar afla. Facem acest lucru prin practicarea sociocrației în limba română, luând decizii împreună, împărtășind ceea ce învățăm și inspirându-ne reciproc prin materiale, instruire și resurse accesibile și transferabile.


Această secțiune este dedicată celor care folosesc limba română, însă oricine altcineva poate accesa conținutul folosind facilitatea de traducere furnizată de acest forum de discuții despre sociocrație.


În cazul în care doriți să treceți de la nivelul de a vă informa la nivelul de a practica sociocrația, vă invităm să deveniți membri SoFA (Sociocracy For All) folosind aceste linkuri:

Vreau să devin un membru SoFA

Vreau ca organizația din care fac parte să se înscrie în programul de pregătire organizațională.


Membrii SoFA pot să participe gratuit în comunitatea noastră de practicare a sociocrației în limba română. Pentru aceasta este suficient să vă faceți cunoscută intenția de a vă alătura aceste comunități prin email la adrian.zarif@sociocracyforall.org și veți primi îndrumarea necesară. Nu uitați să precizați numele și eventual numărul de telefon pentru a putea să fiți contactați mai ușor.


Comunitatea de Practică a Sociocrației în Limba Română


Community-of-Practice-for-Facilitators-CoP-F

Comunitatea de Practică a Sociocrației în Limba Română


Vă doresc tuturor o călătorie plăcută și plină de satisfacții în sociocrație.

Succes!

2 Likes